mamamassage

Lieve mama,
Wat een topprestatie! 
Eerst was je 9 maanden zwanger en na de intense arbeid van de bevalling sta je nu dag en nacht paraat om te voeden, tillen, wiegen, spelen, knuffelen, troosten, verschonen en zo veel meer.

Je kleintje komt niets te kort, maar hoe gaat het eigenlijk met jou? Lukt het om naast dat intens liefhebben van je baby'tje ook aandacht te geven aan jezelf? 


Mama's moeten me-time inplannen en vastleggen, en als het echt wil lukken ga je best even uit huis.

Een massage is de perfecte postpartumtraktatie voor jezelf, want liefdevolle aandacht voor je lichaam ondersteunt je herstel, zowel fysiek als emotioneel.

Waar massages in andere culturen een belangrijk onderdeel vormen van de postpartum zorg, worden ze bij ons nog vaak als een luxe gezien. Onterecht, met al die voordelen voor dat fantastische, maar o zo vermoeide lichaam.

Een goede massage belooft diepere rust, lossere spieren en minder pijnlijke gewrichten. Ze werkt vochtafdrijvend, brengt je mamahormonen wat meer in balans en als je borstvoeding geeft heeft dit alles een positief effect op je melkproductie.De warme aanraking helpt je bovendien om opnieuw in verbinding te komen met je lichaam en als kers op de taart staat een ontspannen mama gelijk aan een ontspannen kindje.Massages zijn altijd op jouw maat: jij geeft aan waar je behoefte aan hebt.

Met de glimlach liggen genieten, een traantje wegpinken of lekker in slaap vallen, het kan en mag allemaal tijdens jouw welverdiende pauze

Ook mama's met al oudere kinderen verdienen me-time, zelfzorg en verwennerij. Dus wees welkom, wij ontvangen je met open armen.

Maak een gratis website.